Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efterlängtad julskyltningi Fellingsbro

Julskyltning på första advent är tillbaka i Fellingsbro. Och det gillar både handlare och kunder, även om vädret kunde ha gett bättre förutsättningar än just denna dag.

Annons
Lockar med lotter. Conny Karlsson och Malin Lindberg sålde lotter för FGoIF. Jennifer Alexon hade tur och vann en pepparkaksburk.

I Olofsborg hade hembygdsföreningen sin julmarknad. Ett tjugotal utställare fanns där och det var många som tyckte det var skönt att gå in i värmen och se på hantverk. Utanför passade Arnold Westrin på att köpa en julgran.

– Jag har bott här i tio år, och inte tror jag det har varit någon julskyltning på de åren.

Nej, det har han rätt i. Men nu har föreningen Fokus Fellingsbro ändrat på det. Och 19 företag hade ordnat med tipsfrågor och gjort det juligt i sina fönster. Frisören Lottis Eriksson har varit lite av spindel i nätet, och hon tycker det är roligt.

– Vi har även fyllt fönstren vid de tomma lokalerna. Där har skolan, fritids och förskolan ställt ut fina saker, tipsar hon.

Längs hela genomfarten fladdrar marschaller förtvivlat i blåsten.

– Vi fick tända dem inne till slut och sen bära ut dem, berättar Karolina Carlsson som tillsammans med andra medlemmar i FFIK har tänt dem.

Linda Andersson med dottern Alva Mossberg passade på att gå runt bland butiker och utställningar en stund, trots snöyran.

– Det är verkligen jättetrevligt det här, konstaterade Linda.

Mer läsning

Annons