Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Helg fylld av julstämning

Julen närmar sig och kommande helg är det gott om jularrangemang i kommunen.

Annons

Bland annat bjuder Rockhammars IK in till hantverksmarknad i sporthallen på lördag. Förutom möjlighet till hantverksfynd blir det lotteri och glögg och pepparkakor, och chans till en tur med häst.

Finnåkers kursgård passar också på att ha julmarknad kommande lördag. Gården fylls av julstämning i form av hantverkare, hästskjuts och julkafé.

I Löa är portarna öppna hos Persson magasin även den kommande helgen. Här är det konsthantverk man lockar med och chans att hitta den där unika julklappen.

På söndag, skyltsöndagen, kan man insupa julstämning i bland annat Fellingsbro. Företagarföreningen anordnar marknad vid Hemköps parkering och lokalt hantverk och ätbart närproducerat finns bland stånden.

För Fellingsbro Hembygds- och forminnesförening betyder första advent öppet hus på Olofsborg. Där kan besökarna ta del av utställning, filmvisning och föreläsning av författarinnan och konstnären Siv Leander. Dessutom finns årets Fellingsbrobok till försäljning.

I Balsta bygdegård arrangeras julpyssel på söndag eftermiddag, och på Blombergska gården i Lindesberg står Adventskaffe på programmet hos Röda korset. Många chaner till julstämning med andra ord.

Känner du till någon mer julaktivitet i trakten i kommunen i helgen? Tipsa oss gärna!

Mer läsning

Annons