Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hemlig estradunderhållning i advent

Nu bjuder biblioteket in till ”Bloss – en vildsint vaduvill i väntan på gröten”. Det är underhållning tre adventskvällar med Stefan Jansson som projektledare och sammanhållande länk.

Annons
Ny adventsunderhållning. Bloss är en sorts vidarutveckling på många olika idéer och den levande adventskalendern som blev en succé.Arkivbild: Ingvar Svensson

Hemliga artister, programpunkter som Dagens betraktelse, Dagens uppdrag, husmusikanter och intervjuer med hemliga men kända kommuninvånare under punkten ”Nästa hen till rakning”.

Det är något av allt som händer söndagarna 30 november, 14 och 21 december kl 17.30 på bibliotekets övervåning.

– Jag kände att jag ville göra på det grundläggande sättet, med lite estradunderhållning, scen, salong och nu blir det också inomhus så vi behöver inte vara rädda för dåligt väder, berättar Stefan som kläckte idén.

Bloss är en sorts vidareutveckling av många olika idéer och succén ”24 ögonblick i luckans land – Lindesbergs levande adventskalender” åren 2009–2012.

Det vänder sig till en bred publik med unikt innehåll de olika söndagarna.

– Vi har enorm bredd och jag hoppas vi når ut till både sjuåringen och 70-åringen, och just att publiken går dit med förväntningen att något kommer att hända, men inte riktigt vet vad, förklarar Stefan.

Man kan som publik förvänta sig det mesta och kommer inte att bli besviken, lovar han.

Mer läsning

Annons