Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kaffe och underhållning i soligt församlingshem

I Lindesberg firades Världslionsdagen i församlingshemmet på söndagseftermiddagen. Lions arrangerade skjuts, fika och underhållning.

Annons
Lionsfika. Annica Carlsson i Lions serverade tårta och kakor till Inga Lisa Johansson och Brith Klintenberg.

Lions hämtade alla som inte hade möjlighet till egen transport, exempelvis från boendena Källgården, Ågården och Tallåsen, men också folk som bodde hemma, berättade Tommy Eriksson i Lions.

– Det ska inte vara något problem att ta sig hit eller hem, det ordnar vi, sa han.

– Vi får mycket tillbaka när vi ordnar det här kalaset, tyckte Karin Lindlöf i Lions, som hade fullt upp med att servera kaffe och påtår till det dryga 100-talet gäster som deltog. Vid scenen dignade också ett stort prisbord till lotteriet.

På scen stod gruppen Bestefars trio med Inger, som bjöd på många kända låtar, till exempel ”Världens bästa schottis”. När de spelade upp till ”Barnatro”, blev det allsång, för den känner de flesta igen.

Lindesberg bjöd på sitt vackraste ansikte den här söndagen, med riktigt varm sol över Lindesjön som sken in i församlingssalen.

– Lindesberg är Västmanlands pärla. Människorna här är lika gästvänliga som staden är vacker, sa Monica Järlinge. Hon är född i Stockholm men har bott i Lindesberg i snart 20 år, och njuter ofta av promenader längs strandpromenaden.

Ett exempel på det gästfria Lindesberg var firandet av Världslionsdagen.

Mer läsning

Annons