Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kristinavägen blir huvudstråket

Lindemarken i delvis ny tappning. Nu är det Kristinavägen som blir huvudstråket meddelar Bengt-Göran Karlsson i Lions club.

Annons
Välgörande. Lions club tar emot runt 400 knallar på fredag när Lindemarken arrangeras. Då jobbar 25-talet lejon ideellt för att få in pengar till de välgörande ändamål som klubben bidrar till.

Arbetet med höstmarknaden pågår hela året men just nu är det som mest intensivt. Bengt-Göran Karlsson i Lions club har varit marknadsansvarig i trettio år och har en god känsla inför årets arrangemang på fredag.

– Av olika skäl har vi en helt ny marknadsgata. Kristinavägen blir huvudstråket, den är bredare och jag tror det blir bättre.

Det kan ta lite tid att vänja sig vid det nya, knallar får inte sin vanliga plats, men Bengt-Göran Karlsson är optimist.

– Det tar kanske ett par år innan allt sätter sig.

Omkring 400 knallar har anmält sitt intresse och fler står på kö.

– Det ser onekligen bra ut. Nu hänger det på vädret, men prognoserna ser ju också lovande ut.

I stort är det en traditionell marknad som ordnas. Tivolit, som finns kvar även på lördagen, är ett givet inslag. Helikopterflygning, ponnyridning, motorklubbens utställningar och Linde dansklubbs dansuppvisningar är andra inslag.

– För oss är denna marknad tillsammans med julmarknaden viktiga inkomstkällor. Ett sätt att få in pengar för att sedan kunna ge bort dem, till välgörande ändamål, säger Bengt-Göran Karlsson.

Mer läsning

Annons