Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Moderaterna i Lindesberg presenterar listan till kommunvalet

Pär-Ove Lindqvist står som nummer 1 på Moderaternas lista med kandidater till kommunvalet i Lindesberg i september.

Annons

Totalt har M 24 namn på sin lista till valet till kommunfullmäktige i Lindesberg.

Här är topp 10: Pär-Ove Lindqvist, Lillemor Bodman, Jan Hansson, Anniette Lindvall, Tomas Klockars, Fredrik Lindmark, Sven-Erik Larsson, Emil Wellander, Bertil Jansson, Hassan Abdi Bidar.

Pär-Ove Lindqvist (M).

Moderaterna i Lindesberg hade den 7/3 sitt årsmöte och sin nomineringsstämma på Stadshotellet i Lindesberg. På mötet fastställdes listan till kommunvalet.

I ett pressmeddelande berättar M om frågor som de anser är viktiga i kommunen. Att måluppfyllelsen i grundskolan måste bli bättre så att alla elever som slutar skolår 9 ska ha behörighet till gymnasiet. Att fler bostäder skapas, framförallt förtätning i centrala Lindesberg och i Frövi men också byggbara tomter och mark för bostäder och näringsliv i hela kommunen. Och att akutsjukhuset på Lindesbergs lasarett ska säkras för framtiden.

Pressbild: Moderaterna

På årsmötet närvarade som gästtalare oppositionsrådet i Örebro kommun Anders Åhrlin.

Styrelsen för M i Lindesberg det kommande året består av ordförande Pär-Ove Lindqvist, vice ordförande Jan Hansson, sekreterare Tomas Klockars och kassör Fredrik Lindmark. Övriga ledamöter är Anniette Lindvall, Lillemor Bodman, Sven-Erik Larsson, Hassan Abdi Bidar, Emil Wellander och Johan Erikson.

Nya i styrelsen är Hassan Abdi Bidar som återinvaldes efter ett uppehåll samt helt nya ledamoten 17-åriga Emil Wellander som arbetar för att starta moderata ungdomsförbundet i Lindesberg igen.

Mer läsning

Annons