Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu blir det motorfik på Prästryggen igen

De senaste somrarna har motorfiken på Prästryggen varit ett givet inslag i entusiasternas kalendrar. I morgon tisdag är det årspremiär.

Annons
Motorfiken på Prästryggen har lockat många entusiaster de senaste åren. På tisdag är det dags igen.

Liksom tidigare är det föreningen Ung effekt, som driver campingen, som står bakom motorfiken. Liksom tidigare år satsar man även denna sommar på tre träffar.

– Vi har hittat vår nisch känns det som, så upplägget är detsamma som tidigare, meddelar Stefan Sigfridsson.

Det innebär att man

bjuder in alla entusiastfordonsägare som önskar att visa upp sina fordon, och alla som ”bara” vill komma för en titt och en fika är lika välkomna. Traditionen trogen bjuds det också på musik. Premiärkvällen är det ”Jack Daniels Band” som spelar upp och då handlar det om countryinspirerade tongångar.

I juli äger motorfiket rum tisdagen den 8, med ”Buddy Larsson and the Rimcross” på scenen, och final för denna sommar är satt till 12 augusti. Då är det dags för återbesök av bandet ”Hot Dogs” som även spelade upp ifjol.

– Precis som vanligt sker det utlottning av priser bland de som ställer ut sina fordon. Det är möjligt tack vare alla generösa företag i trakten som även i år sponsrar oss med prylar, berättar Stefan Sigfridsson.

Nu hoppas han bara att vädergudarna är på arran-görernas sida, så att uppslutningen kan bli minst lika stor som förr om åren.

Mer läsning

Annons