Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Positiv respons på mässa runt sjön

Boka in den 6 maj 2015 för en tur runt Lindesjön. Då arrangerar nämligen Rotary en utomhusmässa för att få lindesbergarna i rörelse.

Annons

Rotary BeRör kallas det lokala Rotaryprojekt som ska hjälpa till att utveckla Lindesberg och få oss att röra på oss lite mer. Det görs genom att samla intresserade företag, föreningar, skolor, och offentlig sektor att visa upp sig någonstans runt Lindesjön. Sponsorpengarna man får in ska sedan gå till en ridskolehäst, terminsavgifter i kulturskolan och till inköp av idrottsutrustning på tre skolor i stan.

- Det handlar om att engagera intressenter att  vara med, och den vägen själva nå nya målgrupper, säger Sven Carlsson.

Rotarys president Kicki Seton berättar att målet är att få in 150 000 kronor av sponsorer. Hittills är man uppe i 45 000 kronor.

- Responsen har varit fantastisk, och då har vi knappt börjat marknadsföra arrangemanget, konstaterar Sven som även kan räkna in gott intresse bland företag och föreningar att vara med och visa upp sig runt sjön. 

- Poängen är att få en bra blandning som visar den mångfald vi har i stan, det vinner alla på. Och det är gratis för alla icke-kommersiella att vara med, påpekar han. 

Mer läsning

Annons