Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

 Radioprofil tycker till omkring Frövi

Nu kommer Martin Dyfverman att dela med sig av sina funderingar som har med Frövi att göra. Cay Norén, som driver ortens egen hemsida, fick ett infall – och radioprofilen nappade.

Annons
Radioprofilen Martin Dyfverman kåserar om Frövi.

 Martin Dyfverman retar sig på att tågen inte stannar i byarna trots att det finns räls genom dem. Men han delar ut plus till tågpendeln mellan Örebro och Frövi.

Du kan läsa hans kåseri på föreningen Positiva Frövis hemsida. Det är Cay Norén som ser till att fylla den med bilder, korta texter och länkar till sådant som har med orten att göra.

– Jag hörde i en intervju med Martin Dyfverman i radions P1 att han hade pensionerats. Och då fick jag ett infall att kolla med honom om han skulle vilja kåsera på frövisidan, berättar Cay som tycker det är roligt att den välkända radioprofilen nappade på idén.

Han visste sedan tidigare att makarna Dyfverman har ett fritidshus utanför Frövi.

– Det har vi haft sedan 80-talet, och vi är där mycket. Jag har varit med i föreningen Positiva Frövi, säger Martin Dyfverman.

– Frövi är en stor del av våra liv, så jag tycker det är kul att skriva lite om det. Hur mycket det kan bli har vi inte gjort upp än. Det blir väl lite personligt och sådant som är aktuellt och anknyter till bygden.

- Jag tycker om att ha olika järn i elden.

Mer läsning

Annons