Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Roberto inspirerade sjukhuspersonal

En vecka med hälsa och välmående i fokus. I går inspirerade Paolo Roberto sjukhusets personal.

Annons
Inspiratör. Paolo Roberto söker utmaningar i livet och gör gärna saker som skrämmer honom. ”Viljan skiljer agnarna från vetet” säger han under sin föreläsning på Lindesbergs lasarett.

För åttonde året anordnas temaveckan Hälsoveckan på Lindesbergs lasarett.

Under veckan sker aktiviteter som fokuserar på personalens hälsa och välmående både på arbetsplatsen och i livet i stort.

Under tisdagseftermiddagen föreläste mångsysslaren Paolo Roberto – bland annat före detta proffsboxare, programledare i tv, skådespelare och kokboksförfattare – om att våga lämna sin trygghetszon för att nå sina mål och att prioritera rätt saker i livet.

– Paolos föreläsning hänger ihop med vårt tema: kost, motion och balans i livet. Han framför sitt budskap på ett lustfyllt sätt med mycket skratt, säger Eva Björk, verksamhetsutvecklare.

Paolo Roberto berättade om sitt liv som Stockholms största slagskämpe på 80-talet till att i dag driva sex olika företag som omsätter 50 miljoner kronor årligen.

– Det finns två typer av människor: de som går före och försöker göra någonting och de som går efter och snackar skit, konstaterar Paolo Roberto.

– Folk lägger två och en halv timme per dag på nätet och på tv. Lägg den tiden på din dröm i stället, uppmanade Roberto publiken.

– Föreläsningen var bra. Saker och ting är inte alltid så svåra och komplicerade som man tror. Det är bara att kasta sig ut, kommenterade sjuksköterskan Sofie Östlin efter föreläsningen.

Mer läsning

Annons