Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rotarys mål uppnått - med råge

Rotarys mål var att få med sig fyrtio utställare kring sjön den 6 maj. Men med drygt två veckor kvar av anmälningstiden är man redan uppe i femtio.

Annons

- Med detta gensvar kommer 'Vi håller Lindesberg i rörelse" att bli vad vi hoppats på - en riktig folkfest runt Lindesjön för att lära känna verksamheter som bidrar till att hålla Lindesberg i rörelse", konstaterar Kicki Seton och Sven Carlsson i Lindesbergs Rotaryklubb som står bakom arrangemanget.

Klubben vill med dagen lyfta fram det som bidrar till att göra Lindesberg attraktivt att bo, verka och leva i, och bland utställarna återfinns föreningar, företag, skolor och offentlig verksamhet som kommer presentera sig utefter Lindesjön.

"Vi håller Lindesberg i rörelse"  drivs inom ramen för det lokala projektet "Rotary BeRör" Med det vill klubben bidra till Lindesbergs utveckling. Projektet syfte, förutom att folk att upptäcka Lindesjön runt-leden, är att erbjuda utställarna att visa upp sig för nya målgrupper, samt att genom sponsring ge ekonomiskt stöd till verksamheter som håller Lindesberg i rörelse.

Mer läsning

Annons