Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tredje gången gillt för bomässa i Linde

Det blir både kändisbesök, antikvärdering och lokal anknytning när Lindesbergs Bomässa arrangeras för tredje gången helgen den 2–3 maj.

Annons

Mässtema för Lindesbergs bomässa 2015 är boende, trädgård, mat, hälsa och fritid.

Det innebär att programmet fyllts av delar som uppvisning i rallylydnad, alkoholfri champagne, massage och föreläsning om kost och träning.

En publikfavorit är förstås antikexperten Lars-Yngve Johansson från Antikrundan som medverkar under söndagen då besökarna får en chans att värdera sina medhavda klenoder.

Andra kända namn på årets bomässa är föreläsaren Oscar PT som utsågs till årets personliga tränare 2014 och barnprogramledaren Anna Braun som på tv hjälper barn att styla om sina rum. Bomässan i Lindesberg har bjudit in henne att medverka och ge tips till de lite yngre mässbesökarna hur de kan fixa sina egna rum.

Men även den lokala närvaron är stor på bomässan. Bland annat utmanar Bergslagens sparbank och fastighetsbyrån besökarna i sumobrottning medan Plantmarknaden och Linde Trädgårdsförening arrangerar Barnens odlarskola och Actic gym/badhuset Energikällan har med sig Tanitavågen.

Mässan anordnas vartannat år och hittills har den vuxit för varje gång i fråga om både besökare och utställare.

Mer läsning

Annons