Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

 Välbesökt allsång med mycket humor

Fellingsbroarna bjöds på onsdagskvällen på välspelad buskis och allsång till professionellt ackompanjemang vid badet. I det varierade programmet fanns något för alla.

Annons
Glöm skansen. Det räcker gott och väl med att ta sig till Fellingsbro för att få en allsångsupplevelse som heter duga. Här rundar Berit och Caroline Klebers figurer Vickan och Majsan av kvällens bantningstips med ”En man i byrån”. På scen finns också Inga-Lill Sjöberg och Sonia Serra som är sig själva.

 De paranta damerna Vickan och Majsan har koll på det mesta. Och det gäller i synnerhet bantningstrender. Det fick allsångspubliken tydligt klart för sig när Berit och Caroline Klebers rollfigurer tolkade bantningstips till sin egen fördel. Bantar och äter gör vi alltid upplyste Vickan och Majsan publiken. Och diplom för att ha anmält sig till Viktväktarna 10 gånger är berömvärt.

I allsångsprogrammet ingick väl valda gamla och nya melodier ur den svenska sångskatten. För arran-gemanget stod Fellingsbro GoIF som också såg till att fotbollskillarna rullade upp allsångssugna pensionärer från Ekgården till badet.

– Det är bra för killarna att göra en sådan sak. Och det här ska vara för alla och alla kan ju inte ta sig någonstans själva, säger Mia Järpenberg, som jobbat med arrangemanget och sitter i styrelsen för föreningen.

Ida Kleber (piano) och Johanna Kleber (sång) imponerade med bland annat ”Var är du min vän” och ”Spring för livet”. Sonia Serra och Gertie Andersson underhöll med folkmusik på fiol respektive dragspel. I orkestern fanns också Inga-Lill Sjöberg, tvärflöjt och kapellmästare Micke Dahlqvist, piano.

Övertygar. Kusinerna Ida och Johanna Kleber är i en klass för sig. Deras musikalitet och säkerhet på scenen får lyssnaren att slappna av, njuta och vilja höra mera.

Mer läsning

Annons