Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Webb-tv: Marknadsföring i rusningstid

Rätt som det var, och precis klockan 17, var det lilla torget framför systembolagat i Linde fullt av ungdomar och några ungdomliga äldre.En dans utbröt under en kort stund, och sedan var, det som vanligt igen, med strömmen av kunder till och från vin och spritbutiken.

Annons
Liam Langaraph.

Det var Lindeskolans elever och lärare på estetprogrammet som marknadsförde kommande musikteaterprojekt med dansen och genom att dela ut inbjudningar.

Årets föreställning heter Ticket, tack! eller Har du tiden. Den framförs 26-27 och den 28 mars i Lindeskolans aula.

- Det är snart dags och vi har kommit ganska långt med kostymer och repetitioner. Nästa veckan jobbar vi med scenbygget, säger Stefan Jansson, lärare på estetprogrammet och ett av huvudankarna för projektet.

- Varsågod sa Liam Langaraph och räckte fram en flyer. Han tog studenten förra året och var med i förra vårens musikteaterprojekt.

Nu pluggar han vidare på Geijerskolan, folkhögskolan i Ransäter i Värmland. Ett fördjupningsår i klassisk musiksång berättar Liam Langaraph.

- Jag hoppade in och är lite nyfiken på årets projekt, men nu ska jag bara köpa en biljett, sjunka ned och njuta av andras prestationer, säger han.

Biljettförsäljning till föreställningarna på 50-årsjubilerande Lindeskolan finns på Akademibokhandeln i Lindesberg.

Mer läsning