Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anläggningar slår sig samman

Kopparberg aerobic club avslutar sin verksamhet. I stället går klubben ihop med friskvårdsanläggningen Värket som ska öppnas i Bångbro i september.

Annons

– Vi har diskuterat den här frågan med medlemmarna och olika åsikter har förstås funnits om detta, men vi har tagit beslutet att låta aerobic-föreningen vara vilande i fortsättningen, säger ordförande Ulrika Astler.

Ekonomin god

Beslutet att låta föreningen bli vilande har inget med ekonomi att göra, klubbens ekonomi är god. Huvudanledningen till beslutet att låta klubben bli vilande är att Värket ses som en chans till en förnyelse av träningen. Arbetet med föreningsstyrelsen, och svårigheter att hitta nya ledamöter, anges också som en bidragande orsak.

– Men föreningen är ju som sagt bara vilande så man kan alltid starta upp klubben igen på nytt om man vill.

Grundades 1991

Exakt vad som sker med den utrustning som klubben äger är inte klart ännu. Fortfarande har föreningen tillgång till sin lokal i gamla televerkshuset, men de får inte bedriva någon verksamhet där.

Klubben grundades 1991. Då höll man till i Bångbro Folkets hus. Sedan var det Ljusnarshallen som gällde en tid. Terminen 2010-2011 hade klubben ett 60-tal medlemmar.

Mer läsning

Annons