Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arrendeavtalet är underskrivet

Nu har Ulf Anagrius, ägare av Stjernfors herrgård, och företagaren Jimmy Hoppe skrivit ett arrendeavtal för golfbanan i Stjärnfors.– Arrendeavtalet är på sex år med förlängning, säger Anagrius.

Annons

Anagrius äger fastigheten där golfbana med byggnader finns samt delar av markerna. I det avtal som Hoppe och Stjernfors golfklubb undertecknade nyligen bestämdes att JH Group, ett företag som Hoppe äger, övertar klubbens två arrendeavtal samt övertar klubbens skulder på 460 000 kronor. Klubben har arrendeavtal med Anagrius och med Bergvik Skog.

Anagrius välkomnar den nya klubbägaren Hoppe.

– Jag har haft ett gott samarbete med golfklubben i många år men de har haft det svårt ekonomiskt på senare tid. Att Jimmy Hoppe nu vill satsa här i Stjärnfors by är verkligen välkommet, säger Anagrius.

Den 1 januari 2014 övertar JH Group golfbanan och bildar då Stjernfors golfklubb AB. Målet är att driva klubben som en A1-klubb, vilket innebär att klubben blir associerad till Svenska golfförbundet.

Fler förändringar är på gång hos Anagrius och på Stjernfors herrgård. En ny entreprenör av campingen i Stjernfors finns sedan en tid med avsikt att från 2014 överta driften av Stjernfors museum.

Mer läsning

Annons