Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bröderna Ericsson nu i rock-video

Bröderna Ericsson från Kopparberg släpper en rockvideo från en livespelning i Finland. Kolla in videon i NA-länken i artikeln.

Annons
The Band of Brothers. Johan Ericsson, Robin Ericsson, Mats Ericsson och Karl-Ola Kjellholm.

Kopparbergsbandet The band of Brothers släpper rockvideo från Finland. Samt en live-platta från spelningar i Helsingsfors och Åbo.

– Med videon vill vi marknadsföra bandet bättre. Vi kan berätta vilka vi är och dessutom hänvisa till vår video så att den som ska boka oss både kan se oss och höra hur vi låter live, berättar Johan Ericsson.

The Band of Brothers består av kopparbergsbröderna Johan, Mats och Robin Ericsson plus Karl-Ola Kjellholm. Den sistnämnda är även etablerad låtskrivare och hade till exempel tre låtar med i årets melodifestival.

– Vi bestämde oss nu att vi vill göra en seriös live-video så vi tog med filmutrustning till vår senaste spelning i Helsingsfors och spelade in vårt framträdande och lade ut som länk på youtube, säger Johan.

Den nya live-plattan släpps också inom kort, i första hand på spotify och iTunes.

– Vi är ett utpräglat coverband och det är spelningar vi jagar i första hand, inte att sälja skivor. Vi spelar på två musik-klubbar i Finland återkommande ungefär var sjätte vecka. Vi spelar en hel del i Sverige också, denna helg till exempel i Romme.

För några veckor sedan fanns bröderna även på scenen i Bångbro Folkets hus och då bjöd musikerna på två spelningar.

Kolla in live-videon på The Band of Brothers via denna länk.

Vill du läsa mer om bandet? Gör ett besök på deras hemsida.

Mer läsning

Annons