Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En del fylla och stök i helgen

Tio personer omhändertogs för fylleri på Kopparbergsmarken i fredags kväll. De fördes till arrestlokalen i Lindesberg där de fick nyktra till innan de släpptes.

Annons

– Det var inte så mycket folk ute, säger polisinspektör Mattias Forssten, som var insatsledare för polisstyrkan. Men de som var i rörelse hade hög berusningsnivå.

Greps och anhölls

Sent på fredagskvällen uppstod ett bråk vid Malmtorget. Två personer blev skadade och en man i 20-årsåldern greps och anhölls senare.

– Han släpptes på söndagen, säger Mattias Forssten. Det finns flera personer som kan vara inblandade i bråket. Dessa kommer att höras. Det är ett rörigt ärende men utredningsläget är sådant att jag tror vi kan klara upp fallet.

15 poliser

Lördagskvällen blev lugnare. Fyra personer omhändertogs för fylleri och fördes till arresten i Lindesberg. I övrigt kunde polisstyrkan genom sin närvaro avstyra en del incidenter.

– Vi hade ett 15-tal poliser i tjänst båda kvällarna, säger insatsledaren. Sedan hade vi också viss tillsyn dagtid. Vi hade ungefär lika mycket att göra i Kopparberg som när motorklubben SHRA anordnade vårmönstringen i Lindesberg på försommaren.

Mer läsning

Annons