Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Hög kompetens och professionalitet”

Ljusnarsbergs individ- och familjomsorg utsågs till ”Den goda arbetsplatsen” när de fackliga organisationerna för fjärde gången delade ut utmärkelsen.

Annons

Det var under ett pågående personalmöte som kommunchef Tommy Larserö tillsammans med representanter från kommunens samverkansgrupp klev in i mötesrummet på arbetsplatsen och berättade om utmärkelsen.

Hög kompetens

Motiveringen till att tilldela individ- och familjomsorgen denna utmärkelse är: ”En arbetsgrupp med hög kompetens och professionalitet, som möter människor i svåra livssituationer. I mötet visar man omtanke och respekt och en vilja att förändra. Med små resurser i svåra situationer, visar man prov på kreativitet, fantasi, initiativ, flexibilitet, helhetsperspektiv och inte minst elasticitet. I arbetsgruppen finns plats för mycket glädje och generositet.”

Samverkansgrupp

I kommunens samverkansgrupp ingår Vårdförbundet, Kommunal, SKTF, Lärarförbundet, LR, SSR, FSA samt representanter från kommunen i egenskap av arbetsgivare.

Tidigare utsedda ”Goda arbetsplatser” är: Förskolan Linåkern (november 2010), Lilla Koppargården (april 2011) och Ljusnarsbergs rehab-enhet (november 2011).

Mer läsning

Annons