Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hundpatrull sökte efter skadade

En bil kraschade av okänd anledning utanför Silverhöjden natten till söndag. När polis och räddningspersonal kom till platsen hittade de en ensam man med benbrott i baksätet.

Annons

Under natten letade polisen med hundpatrull i området vid riksväg 50 efter flera eventuellt skadade personer, men utan framgång.

– Man tror att den eller de i så fall har tagit sig från platsen, säger Örebropolisens vakthavande befäl Peter Persson på söndagsmorgonen.

Den våldsamma kraschen ägde rum vid 23.45-tiden på lördagskvällen. Vad som orsakade olyckan är oklart, likaså vem som körde bilen. Mannen med benbrotten befann sig alltså inte vid förarplatsen, och polisen tror att det fanns fler personer i bilen när olyckan skedde.

– Vi vet ju inte om föraren kravlat sig till baksätet eller om det var någon annan som körde, och i så fall smet från olyckan. Vid det här laget är det ju till exempel svårt att leda i bevis om någon skulle ha varit onykter, säger Peter Persson.

Den skadade mannen fördes till sjukhus för vård av sina benbrott. Han ska senare höras av polisen om omständigheterna runt olyckan.

Mer läsning

Annons