Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Måndagsträffar ska bli mer besökstäta

För några veckor sedan gästades MK Kopparberg på sitt måndagsmöte av rallyföraren Mattias Ledin. Nu på måndag är rally-föraren Jacob Jansson måndagsgäst hos MKK.

Annons

– Vi jobbar för att få våra möten i klubbstugan på måndagskvällarna att bli mer livaktiga igen, berättar Christin Peterson från styrelsen i MKK.

Kvällsmötena på måndagar klockan 18.30 är en gammal tradition i motorklubben.

– Vi har öppet varje måndag kväll elva månader om året, vi stänger bara i juli. Men vi har en ambition om att få mer folk till dessa måndagsträffar. Och en idé vi har är att bjuda in förare, funktionärer eller andra personer i föreningen som får berätta om vad de gör.

Det är bara några veckor sedan som MKK-föraren Mattias Ledin var huvudgäst på klubbmötet. Mattias kör i rally-SM samt är en av fem förare som ingår i det svenska 2wdlaget i en landskamp i rally mot Norge som ska köras i år i två deltävlingar. Det är en helt ny satsning som görs med ett sikte på att senare även involvera lag från Danmark och Finland.

Och i samma landslag finns en annan MKK-förare med, Jacob Jansson. Och det är denne Jakob som är måndagsgäst den 13 april. Även Jacob tävlar i rally-SM dock i juniorklassen.

– Måndagsmötena är öppna både för medlemmar och allmänhet, säger Christin.

Mer läsning

Annons