Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu ska en ny Årets Ljusnarsbergare koras

Så är det dags att ge förslag på vem du tycker ska utses till Årets Ljusnarsbergare. Kommunen vill ha in förslag.

Annons
Nationaldagen 2014, Malmtorget. Emma Pettersson får utmärkelsen Årets Ljusnarsbergare och en kram av kommunalrådet Ewa-Leena Johansson (S).

Unga Emma Pettersson blev Årets Ljusnarsbergare förra året. Detta offentliggjordes i samband med nationaldagsfirandet på Malmtorget.

– Det känns väldigt bra. Det är farmors sockerkaka och hård träning som har gett resultat, sade Emma till NA efter prisutdelningen.

Emma är svensk mästare i klassisk styrkelyft i ungdomsklassen samt hade vid tillfället svenskt rekord i knäböj med 112,5 kilo och i marklyft med 145 kilo.

Nu är det dags för ljusnarsbergarna att utse en ny Årets Ljusnarsbergare. Mellan den 1 mars-30 april har du som är skriven i Ljusnarsbergs kommun möjlighet att nominera en människa som du anser har bidragit mycket till Ljusnarsbergs utveckling.

Nomineringen lämnas skriftligt till kommunkansliet och ska förutom vem som nomineras innehålla namn och adressuppgifter på dig som nominerar samt din underskrift. Priset delas ut på nationaldagen och är en prissumma på 5 000 kronor.

Mer läsning

Annons