Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

One Step till Klacken

På fredag kväll spelar reggae-bandet One Step från Örebro på Gillersklack. På scenen står bland annat hälleforstjejen Cassandra Rinaldo samt reggae-legenden Winston Harriott.

Annons
One Step on stage. På fredag kväll spelar niomannabandet på Gillersklack.

– Vi har tidigare haft en del trubadurer på Klacken. Men livspelningar med band är något helt nytt som vi testar. Och om det blir så bra som vi har tänkt oss kan det ge mersmak, berättar Claes Brehmer, marknadschef på Klacken.

Sångerskan Cassandra fostrades i kulturskolan i Hällefors men bor numera i Örebro. Winston har spelat tillsammans med storheter som Bob Marley, Sly and Robbie, Peter Tosh, Gregory Isaacs och Black Uhuru.

Winston Harriott och One Step genomför spelningen på Gillersklack tillsammans som ett farvälparty för Winston då han strax ska resa hem till Jamaica efter sex månaders vistelse i Sverige och Hällefors. Till sommaren väntas dock Winston tillbaka till Hällefors igen till Krokbornsparken.

– Livespelningen på Klacken genomför vi som ett paket. Först ser vi OS-invigningen på storbilds-tv. Sedan serverar vi OS-meny och därefter lyssnar vi på One Step.

Föranmälan krävs därför om man vill delta.

I One Step ingår: Bo E-son, Mats Strömberg, Sunil Panawennage, John Bark, Cassandra Rinaldo, Helena Sandell, Oskar Johansson, Elias Gustavsson och Richard Sjögren.

Mer läsning

Annons