Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Roffe Wikström till påskblues

Efter jul kommer påsk och redan nu jobbar Kopparberg rock och blues-förening inför Skärtorsdagsblues. Roffe Wikström med band är bokade och klara.

Annons
Kommer till Bångbro för Skärtorsdagsblues. Roffe Wikström med band.

– Jag har träffat Roffe Wikström vid flera tillfällen på senaste tiden, bland annat på bluesbåten. Vi har pratat om en spelning i Bångbro-folkan och nu har han tackat ja och kommer hit med sitt band till skärtorsdagen, berättar Sören Karlsson som är ordförande i Kopparberg rock och blues.

Den 17 april 2014 blir det påskblues i Bångbro Folkets hus med andra ord. Ett arrangemang som brukar vara mycket välbesökt. Förband är inte klart med ännu.

– Roffe har spelat i Folkan hos oss två gånger tidigare och många har frågat efter en ordentlig bluesspelning igen och Roffe tycker det är kul att komma hit och spela.

Bluesintresset är stort i bygden. I lördags kväll hade Sven Zetterberg och Just Started Rollin spelning på Hörnkrogen i Kopparberg inför storpublik.

– 250 personer kom och lyssnade, rapporterar Sören.

Ett nytt grepp ska testas av föreningen nästa år också, vinylkväll.

– Man tar med egna vinylplattor som kan spelas upp och så blir det ett liveframträdande av ett band också. Det är en ny grej som ungdomarna i föreningen ska prova.

Den 1 mars 2014 är vinylkvällen inplanerad.

Mer läsning

Annons