Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toppen men kallt i Ställdalsparken

Monsters of Rock arrangerades i Ställdalsparken i lördags. Antalet besökare var mellan 250-300 personer.

Annons
Sue Fagrell.

Sue Fagrell i föreningen Kopparberg rock blues var med och arrangerade Monsters of Rock i Ställdalsparken i lördags.

FRÅGA: Hur var det i lördags?– Jättetoppen! Men kallt, bara fem grader. Alla var supernöjda att det äntligen blev nåt i parken. Banden var också nöjda, de kände sig välkomna och gillade att det var en riktig folkpark. Ballbreaker var här för tredje gången, berättar Sue.

– Det kom mellan 250 och 300 personer. Vi hade kanske tänkt oss fler och det hade nog varit mer folk om det låg i semestertider.

FRÅGA: Vill ni flytta tiden till nästa år?– Ja, absolut. Banden vi ville ha var ute på gemensam turné till Tyskland, så vi fick vänta tills nu.

FRÅGA: Hur gick det ekonomiskt?– Vi vet inte det än. Allt är betalt och klart men vi har inte räknat ihop resultatet än. Men går det jämnt upp så är det bra. Vi måste inte ha vinst, det här gör vi bara för glädjen att ha nånting.

FRÅGA: Blir det en repris nästa år?– Än så länge har vi ingen plan för nästa sommar. Men vi i föreningen vill gärna köra en gång per år i parken. Annars är vi ju på Bångbro-folkan.

FRÅGA: Vad har ni mer på gång i föreningen?– En medlemsfest i höst, och sedan eventuellt ett samarbete med Alla tiders Tage i form av nån pubkväll på Tages. Inget är bestämt än.

Mer läsning

Annons