Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två nya i fullmäktige

Lagom till sommaruppehållet har kommunfullmäktige i Ljusnarsberg fått två nya ordinarie ledamöter. De har utsetts av länsstyrelsen efter sammanräkning av valresultatet för snart fyra år sedan.

Annons

De nya ledamöterna är Thyra Lundell, som representerar Kraftsamling för Ljusnarsberg och Lena Cederlund, från Vänsterpartiet.

De som lämnat kommunfullmäktige är Anna-Marina Martinsson i Kraftsamling för Ljusnarsberg och Lars Persson, som representerat Vänsterpartiet.

Anna-Marina Martinsson har tidigare också lämnat uppdragen som ledamot i kommunstyrelsen, bildningsutskottet och ersättare i allmänna utskottet. Hon har även lämnat uppdraget som gruppledare för Kraftsamling för Ljusnarsberg. Ny gruppledare fram till höstens val är Ralf Nielsen.

De senaste förändringarna i kommunfullmäktige innebär också att två nya ersättare utsetts i och med att både Thyra Lundell och Lena Cederlund varit ersättare i respektive parti tidigare.

Ny ersättare för Kraftsamling för Ljusnarsberg blir Siv Sjöstrand och till ny ersättare för vänstern har utsetts Sune Karlsson.

Mer läsning

Annons