Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ungdomsförening ordnar drogfritt musikevenemang

Med konsert och disko arrangerar ungdomsföreningen Komiken ett evenemang för traktens ungdomar. Artister från Kopparberg, Lindesberg och Nora har bokats in.

Annons

– Det var ett tag sedan som vi arrangerade en konsert och det är något som vi har talat om en längre tid att vi borde göra. Så nu sker det, berättar Robin Larsson från Komiken.

Konserten genomförs nu på lördag kväll.

Föreningen Komiken har som en målsättning att ungdomar ska anordna arrangemang för ungdomar.

Fixar roliga saker

– Vi vet ofta bäst vad som efterfrågas bland ungdomarna för tillfället just för att vi är ungdomar. Och vi vill inte heller bara sitta hemma och klaga på att inget händer. Det är bättre att vi själva ser till att det sker roliga saker som vi kan vara med på.

Inbokade artister är Gravity-4, Tom Ernestål, DeformeD och Lilly Entrén är en femtiolapp, men då ingår även pizza, dricka och ett medlemskap i Komiken.

Har funnits i ett par år

Föreningen Komiken (kultur och musik i Kopparberg) har funnits i ett par års tid nu. Flera stora LAN-partyn har genomförts i regi av medlemmarna. Föreningen var även involverad i vinterns samarbete med Länsteatern i föreställningen Made in Kopparberg som framfördes i Bångbro Folkets hus.

Lördagskvällens konsert sker i Pärlan, Folkets hus i Kopparberg. I källaren i den byggnaden har Komiken sin föreningslokal. Det är också där som arrangemanget, som är drogfritt, ska genomföras.

Mer läsning

Annons