Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maj 2010: Lathunden

Bilden på hunden "Vovven" på en cykelkärra blev maj månads bild i Läsarnas fotoalbum på na.se

Annons
Månadens bild, maj 2010.

- Vovven tycker om att åka efter husse i kärran. Husse är min bror som heter Bernt, berättar fotografen Ingegerd Bäckman från Örebro.

- Vovven skadade tassen en gång. Det var då de kom på att man kunde köra honom på cykelkärran. Vovven är glad när han slipper springa, säger Ingegerd Bäckman.

Lathunden Vovven är av rasen Borde collie.

Bland alla de bilder som skickades in till Läsarnas fotoalbum under maj månad valde juryn ut ytterligare två som får ett hedersutnämnande. Det är Britt-Marie Janssons bild på barnbarnet Thea som gosar med katten Cremis och Birgitta Järnkvists bild på mosippan som håller på att sluta sig för kvällen.

I tävlingen Månadens bild deltar bilder som skickats in till Läsarnas fotoalbum. Av praktiska skäl väljer vi bara bland de bilder där vi har fullständiga kontaktuppgifter till fotografen. Därför är det bäst att vara inloggad medlem på na.se när man skickar in bilder. Om du inte redan är det, bli medlem och fyll i adressuppgifter i registreringsformuläret.

Bli medlem genom att klicka på den gråa knappen ”Bli medlem” högst upp på na.se.

Mitt barnbarn Thea och vår katt Cremis, de verkar gilla varandra. Här myser de lite, då vårsolen strålar in genom köksfönstret en morgon.
Mosippan håller på att slå ihop sig för kvällen. Bilden är tagen vid Karlslund.

Mer läsning

Annons