Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mängder av olyckor - polisen varnar

Snöfallet har orsakat problem i trafiken på lördagen.
Tre avåkningar inträffade inom loppet av mindre än en timme på olika platser runt Örebro, och på riksväg 50 voltade en bil med två vuxna och ett litet spädbarn.

Annons

Vid 13.58 körde en kvinna av motorvägen i höjd med Sickelsta. Kvinnan chockades, men ska ha inte ha fått några fysiska skador.

14.33 körde en personbil in i mitträcket på E20 i höjd med Varberga, och bara minuter senare inträffade ytterligare en avåkning på E20 vid Bauhaus. Inte heller här ska olyckorna ha orsakat några personskador.

Klockan 16.16 kolliderade två personbilar i korsningen Flygfältsvägen-Frödingsvägen i Karlskoga, men ingen person behövde föras till sjukhus.

Vid 16.30-tiden voltade en bil med två vuxna och ett spädbarn på riksväg 50 i höjd med Guldsmedshyttan. Enligt SOS Alarm har en eller flera personer förts till sjukhus i ambulans, men enligt polisen ska skadorna ha stannat vid en bula i pannan.

- Föraren kom ut i modden och fick sladd, men som tur är gick det ganska långsamt, berättar Peter Persson, vakthavande befäl vid örebropolisen.

På Täbyvägen i Kumla körde en bil tidigt på lördagkvällen in i ett elskåp, och vid cirka 17.45 fick polisen in ett larm om ytterligare en avåkning i höjd med Varberga i Örebro.

- Det är halt på vägarna och det gäller att anpassa farten och körsätt, varnar Peter Persson.

Mer läsning

Annons