Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

121 inlämnade och godkända Bypass

Nu kan årets Bypass läggas till handlingarna. Det var sammanlagt 121 stämplade och godkända bypass som lämnades in och kunde vara med i vinstdragningen.

Annons

NORA. – Vi är väldigt nöjda, säger Örjan Einarsson som tillsammans med Tore Carlsson och Yvonne Windh utgör den grupp i bygderådet som jobbat med bypasset.

Hela 121 godkända och stämplade bypass har lämnats in. Och det kan vara allt från enskilda till familjer som besökt minst 12 av besöksmålen i passet. I år var det dessutom med en evenemangskalender i varje bypass så att besökarna har kunnat se vad som händer i byarna. I 51 bypass var alla 24 besöksmålen stämplade, berättar Örjan, och det fanns även de som hade cyklat runt till alla platserna också. Nu kommer årets upplaga av bypasset att utvärderas till nästa bygderådsmöte 3 december.

– Och vi hoppas förstås på en fortsättning nästa år, säger han.

Här är vinnarna som lottades fram:

Gunvor Ståhl Nora, Britt-Marie Berglund Lindesberg, Lennart Andersson Ervalla, Daniel Skoglund Nora, Jörgen Eklund Fellingsbro, Anders Nordlander Västerhaninge, Börje Fridlund Nora, Karin Karlsson Örebro, Inga-lill Törnqvist Nora, Tomas Jonsson Årjäng, Roland Gislemark Nora, Annika Nordlander Västerhaninge, Wilma Wallinder Örebro, Kristina och Anders Fors Nora, Kent Nilsson Gyttorp, Bengt och Britt Davidsson Nora.

Mer läsning

Annons