Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilder och keramik ställs ut på Bryggeriet

Just nu pågår en fotoutställning i kaféet på Bryggeriet. Fotona är från tidigare års parkfester i Nora och fotograf är Peo Quick.

Annons
Egna. Bilder från parkfesterna. Peo Quick ställer ut bilder som han har tagit under parkfesterna i Nora.

Peo Quick har varit verksam som fotograf i 30 år och har en egen ateljé vid Kvarteret Bryggeriet. Han tar reklambilder och har bland annat fotat matbilder till olika LCHF-böcker. Från och med måndagen den 9 juli och två veckor framåt, kommer man kunna se hans bilder från parkfesterna i Nora.

– Vi vill med utställningen markera att det finns ett kafé här och att det händer saker på Bryggeriet, säger Peo Quick.

Bilderna föreställer artister som tidigare har uppträtt under festivalen. Några av dessa är Theresa Andersson, Bosse Linné, Little Marbles och Kajsa Grytt. Bilderna är färgstarka och med hög kontrast.

– Jag brukar efterbehandla bilderna för att få lite mer färg och svärta. Jag tar bilderna när någon rökmaskin eller lampa sätts igång, för att få mer effekt i dem. Det blir en bättre närvarokänsla då, säger Peo Quick.

Kaféet kommer att ha sina vanliga öppettider mellan 12 och 17, om inget speciellt händer under kvällen då de har öppet extra.

Under utställningen kommer det finnas möjlighet att köpa Peo Quicks bilder. Bland bilderna samsas keramik som Solveig Petrovic, ägare av kaféet, har tillverkat. Även dessa till försäljning. Keramikserien består av tolv olika mönster i svart och vit färg. Samtliga målade för hand.

– Man får prova på att dricka kaffe ur en av mina muggar om man vill. Då får man se hur den känns innan man slår till, säger hon.

Även keramik. Förutom bilderna finns även keramik, tillverkad av Solveig Petrovic, att beskåda.
Utställare.Peo Quick och Solveig Petrovic framför kaféet vid Bryggeriet.

Mer läsning

Annons