Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De vill ha 700 dansgäster

Nora Pershyttan BK ville göra en avslutning på säsongen och Peter Palmqvist tyckte att tillfället var perfekt för att visa att Nora kan leva upp även efter Noramarken.

Annons

– Tanken är ju att det ska hända något i stan, säger Palmqvist. Och en stor danskväll är förstås bra för NPBK.

Många är av samma åsikt som Peter Palmqvist. Att höst och vinter är alldeles för stillsamma i Nora. Och när NPBK-engagerade Palmqvist fattade vinken blev det fart på planeringen. Tillsammans med Stadshotellet ordnar Nora Pershyttan BK en riktig helkväll, med supé och dansbandet Martinez, den 16 oktober.

– Det här är bra för fotbollen, slår Peter Palmqvist fast. NPBK får in pengar och vi kan bjuda alla våra ledare. Samtidigt är ju det här till för alla som vill komma och roa sig. Vi vill ju se till att Nora lever även efter Noramarken.

Hela 200 supégäster och 500 dansgäster hoppas arrangörerna på.

– Bara inom fotbollen har vi 16 eller 17 lag, säger Palmqvist. Säg att det finns 15 barn i varje lag så finns det två föräldrar och fyra mor- och farföräldrar plus andra anhöriga. Och så alla andra som inte har en direkt koppling till fotbollen, men som gärna går ut och äter och dansar. Återstår alltså bara att fylla hotellet för den stora festen.

– Intresset är stort och en hel del biljetter är sålda, säger Palmqvist.

Mer läsning

Annons