Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här visar företagarna upp sig

Här visar företagarna upp sig för varandra och allmänheten. Företagarmässan är en del av ”firmafesten” – nu för femte året i rad.

Annons
Snappar upp. Klas Brynte, näringslivsutvecklare, snappar upp synpunkter och ger råd och stöd år företagarna. Här Olivia och Anna Carlsson som driver webbutik.

Nora. Det är viktigt med samarbete i en sån liten stad som Nora, berättar muraren Håkan Larsson, utställare och med i en av de företagarföreningar som är med och ordnar alltihop.

– Och att träffa varandra och knyta kontakter och nätverk, vi behöver bli starka tillsammans, säger Håkan.

Det tycker rallyföraren Kaj Banck också. Han har nyligen startat ett företag inom dekorbranchen, med allt från skyltar till klädtryck och bilfoliering.

– Jag jobbar på Orica, så jag har dubbla jobb kan man säga, mitt vanliga jobb på dagen och egenföretagare på fritiden, förklarar han.

Mässan är toppen tycker han.

– Klockrent, jättebra initiativ, och att få vara med och visa upp sig, det här är första reklamen jag gör.

Det här är femte året som ”firmafesten” ordnas och bakom Företagarna, Köpmannaförening, QNora och kulturföreningen KAN. Förutom mässa innehåller dagen också seminarium, panelsamtal och middag på kvällen med mingel och presentation av årets företagare och årets praktikplats.

För kommunens näringslivutvecklare Klas Brynte är det första året.

– Det har varit jättelätt att få utställare, och bra respons från företagarna.

Han passar också på att snappa upp önskemål och synpunkter från företagarna.

Ny företagare. Rallyföraren Kaj Banck har startat ett helt nytt företag i skylt- och dekorbranchen, här med Jonas Banck som driver JB Engine.
Inspiratör. Annika Reuter, inspiratör, en av företagarna på mässan.
Mässa. På firmafestens mässa i församlingshemmet visade en hel del företagare upp sig för varandra och allmänheten.
Knyta kontakter. Mässan är också en chans att knyta kontakter med andra företagare, som Leif Carlsson och muraren Håkan Larsson.

Mer läsning

Annons