Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kultkväll i Parken i augusti

Förra året tog de Sven-Ingvars till Nora Folkets park. I år står Jerry Williams för scenframträdandet och Claes ”Clabbe” Af Geijerstam för den övriga musiken när Nora Pershyttan BK den 3 augusti ordnar en ny festkväll i Nora.Det kommer att bli en riktig kultkväll, säger Peter Palmqvist i NPBK.

Annons

Det mesta gick perfekt förra året och därför blir upplägget i stort sett detsamma i år. Och Nora folkets park kommer att vara lika utsåld den här gången, åtminstone är Peter Palmqvist övertygad om det.

– Vi kan ju bara ta in 1500 personer och så många kommer, säger Palmqvist. Alla tyckte det fungerade perfekt förra året och det kommer att bli lika roligt i år.

Peter Palmqvist och NPBK valde mellan Jerry Williams och Carola, och nu när man gjort klart med en av Sveriges mest populära och rutinerade artister tror Palmqvist att man gjort rätt val.

– Jerry Williams kommer med ett riktigt band och jag tror det kommer att bli riktigt bra, säger han.

NPBK har inte klart med vilket företag som ska sköta serveringen i Parken, men Peter Palmqvist tror att ett samarbetsavtal skrivs under inom den närmaste tiden.

– Det enda jag kan säga är att det blir ett företag från Nora, säger han.

Precis som förra året hoppas man på att förköpsförsäljningen går bra och att arrangemanget i Parken är i hamn redan i förväg.

– Vi har förköpsförsäljning i Nora, Lindesberg och Örebro, säger han. Det gick bra förra året och jag hoppas på samma drag i år. Hela överskottet går ju till NPBK så visst är det viktigt, men det är lika viktigt att vi bidrar med något roligt i Nora.

Nytt för i år är att NPBK ordnar buss från Örebro och Lindesberg,

Helgen den 2 och 3 juni går också i NPBK:s tecken då man ordnar en familjehelg på Norvalla. Under lördagen spelas en rad matcher och under söndagen kommer spelare från KIF Örebro att deltaga när NPBK-tjejer tränar.

– NPBK fyller tio år och på något sätt ska vi ju fira detta, säger Peter Palmqvist. Jag hoppas att vi kan få med kommunen på något sätt.

Mer läsning

Annons