Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stormöte för företagarnas skull

På tisdagskvällen fylldes Nora Stadshotell av kommunens företagare. - Vi är här för att ta fram ett näringslivsprogram tillsammans, inledde Klas Brynte, näringslivsutvecklare i Nora kommun.

Annons
Näringslivsutvecklare Klas Brynte, förklarade för de företagare som deltog i tisdagkvällens Stormöte hur de tillsammans skulle ta fram Näringslivsprogram2020.

Ungefär 25 stycken företagare hade kvällen till ära tagit sig till Stadshotellet för att delta i mötet.

- Det här är ett första steg i arbetet med att ta fram Näringslivsprogram2020, förklarade Klas Brynte för de samlade entreprenörerna.

Efter det blev deltagarna indelade i grupper som skulle titta på styrkor, svagheter, möjligheter och hot i det nuvarande företagsklimatet i Nora kommun.

- Ikväll hoppas jag att vi ska få fram några fokusområden där vi kan förbättra oss, exempelvis attityden eller effektiviteten, säger klas Brynte.

Nästa steg i att ta fram Näringslivsprogram2020 är att sammanställa Stormötet, ordna fokusgrupper, göra företagsbesök och sedan i april kalla in till ännu ett Stormöte.

- Då ska jag presentera ett första utkast på näringslivsprogrammet, det kommer sedan att finslipas till augusti, säger Klas Brynte. 

Mer läsning

Annons