Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tjuvstart på kulturlovet

I slutet av den här veckan tjuvstartar de aktiviteter som samlats i höstens kulturlovsprogram, ett program som innehåller alltifrån bio och bollywood-dans till pyssel och idrottsaktiviteter.

Annons

Musiksatsningen ”Woodstock junior” får sparka igång höstens kulturlov, följt av kulturafton på Karlsängsgårn fredag och lördag kväll.

På måndag bjuds det in till pyssel och sång i församlingshemmen i Nora och Järnboås. I Nora församlingshem finns även chans att prova på Bollywoodinspirerad showdans och hip-hop.

Fritidsgårdarna i Gyttorp och på Karlsäng bjuder in till bland annat övernattning, pizzakväll och innebandyturnering.

Biblioteket arrangerar en spökkväll, pysselstunder på temat ”Bygg bilar och andra rullande farkoster” och ”Gör egna pins och knappar”. På torsdag eftermiddag blir det också en familjeföreställning med Clownen Bulgo på biblioteket.

I ishallen är det öppet för allmänhetens åkning tisdag till fredag. På onsdag arrangeras en skridskoskola för dem som inte åkt på is innan.

I Järnboås arrangeras sångstund i skolan, knattedisko med halloweentema i Järnboås, prova på judo och prova på-dag hos scouterna i Nyhyttan.

För de äldre ungdomarna håller Mitt andra hem öppet hus tisdag till söndag.

Mer läsning

Annons