Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ytterligare tre 70-talsvisningar med Åke Mossberg utsålda

Åke Mossbergs bildvisning om Nora på 1970-talet är oerhört populär. Den är redan utsåld till otroliga fem föreställningar – innan den första ens börjat. 

Annons
Utsålt. Här en del av kön till biljettsläppet vid biblioteket för Åke Mossbergs tre extra bildvisningar om Nora på 1970-talet. På en halvtimme var de 240 biljetterna utsålda.

Det är nästan som värsta pilgrimsvandringen. För nu under måndagen var kön 75 meter lång till biljettsläppet för de tre senaste extravisningarna och de 240 biljetterna tog slut på en halvtimme. Det är helt otroligt, konstaterar Åke Mossberg. Ett antal Norabor blev dessutom utan biljett, berättar han, så nu måste det till en sjätte och en sjunde bildvisning.

– Det är ju sensationellt, vi har sålt sammanlagt 400 biljetter på en timme kan man säga. Är inte det världsrekord? Så många säljer nog inte ens LIll Lindfors om hon skulle komma och sjunga på biblioteket. Så det är ju hedrande, säger Åke.

Det är 80 platser på varje bildvisning, närmast nu på onsdag och nästa onsdag, sen 26 mars och 8 och 9 april.

Det kommer att handla om Nora med omnejd under 1970-talet, med allt från nybyggen till orangefärgade bilar och knallröda kök.

Under eftermiddagen blev det också klart att det blir en sjätte bildvisning söndagen 12 april kl 17, och en sjunde torsdagen den 16 april kl 18.30.

– Och det är förköp från måndagen den 30 mars, berättar Åke.

Mer läsning

Annons