Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oktober 2009: Turbild blev vinnarbild

En riktig turbild tog Agneta Spaak, Lillkyrka, när hon var ute och gick i naturen en skön höstdag. Framför henne spelades nämligen upp en scen som liknade rena guldregnet. Och guld blev det för Agneta som får förstapriset i Läsarnas fototävling för oktober.

Annons
Guldregn över Hjälmaren kallas vinnarbilden i Läsarnas fotoalbum för oktober.

Så här skriver Agneta själv om sin turbild:

” En vanlig dag med hunden, blev en ovanligt praktfull scen i naturen. Jag hade inte min "riktiga" kamera med, som jag brukar, utan tog bilden med min mobil. Nästa dag var scenen en helt annan. Tur att jag hade telefonen med mig!”

Grattis Agneta Spaak säger bildjuryn på na.se och skickar inom kort ett litet paket för turbilden.

Andra pris går till Siw Lindelöf, en flitig insändare av bilder till Läsarnas fotoalbum. Två hästar som stod och skvallrade i en hästhage ute vid Karlslund lyckades hon fånga på bild.

Roland Arvidsson är lantbrevbärare i Fellingsbrotrakten. Han ser många olika vyer när han är ute och åker. Höstplöjningen i morgondiset skickade han in och får tredje pris för den bilden.

Läsarnas fotoalbum fylls stadigt på varje månad. Och det finns utrymme för fler bilder. Länka in på Läsarnas fotoalbum och följ instruktionen. Det går även bra att logga in på någon av våra lokala sajter. Välkommen med ditt bidrag.

Månadens andrapris går till bilden
Höstplöjning i Finnåker gav tredje pris i Läsarnas månadstävling.
Annons