Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oktober 2011: Orm möter groda

En orm och en groda på en grusväg in Tiveden, fångade på samma bild. Det blev månadens bild i Läsarnas fotoalbum på na.se under oktober.

Annons
Månadens bild, oktober. Orm och groda på grusvägen.

– Jag var på väg hem från en jakt nere i Tiveden, berättar Adrian Russo.

Rådjursjakten han varut ute på kom han tomhänt ifrån, men när han kom gående på en grusväg fick han syn på en orm. 

–  Jag stannade. Ormen låg helt stilla. Jag tog säkert tio bilder på den med min mobiltelefon. Först såg jag inte grodan. Båda två var som förstenade. Jag tror att de var fokuserade på mig. Efter en stund hoppade grodan iväg – över ormen. Sedan ringlade ormen iväg.

Båt och arboristBland alla de bilder som skickades in till Läsarnas fotoalbum under oktober månad har juryn valt ut ytterligare två som får ett hedersomnämnande. Det är Stefan Nielsens bild på en båt i Svartån uppströms Örebro sluss och Pehr Andreassons bild av en arborist (trädbeskärare) i arbete högt upp i ett träd.

Inloggad medlemI tävlingen Månadens bild deltar bilder som skickats in till Läsarnas fotoalbum på na.se. Av praktiska skäl väljer vi bara bland de bilder där vi har fullständiga kontaktuppgifter till fotografen. Därför ska du vara inloggad medlem på na.se när du skickar in bilder som ska delta i Månadens bildtävlingen.

Tidig höst längs Svartån.
En stor ek skall kronbeskäras – en arborist har fått uppdraget ...

Mer läsning

Annons