Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Onanerade framför grannar 

En 55-årig man som onanerade framför några grannar och en polispatrull har dömts för sexuellt ofredande. Själv hävdar mannen att han lyfte hantlar i vardagsrummet.

Annons

Det var en kväll i mitten av september i fjol som en kvinna och hennes två kompisar larmade polisen efter att de sett hur en man i huset mitt emot riktat lampor mot sin kropp och sedan onanerat framför deras ögon.

När mannen såg att kvinnorna upptäckt honom gick han ut på balkongen och visslade och gjorde kattliknande ljud mot dem, enligt domen från Örebro tingsrätt.

Sedan gick han tillbaka in i lägenheten och fortsatte att onanera och sen ut på balkongen igen och visslade. Han fortsatte med det här beteendet i cirka två timmar innan polisen dök upp som också blev vittnen till händelsen. 

Nu döms mannen för sexuellt ofredande. Påföljden blir dagsböter. Själv nekar mannen till anklagelserna och hävdar att han i själva verket lyfte hantlar i vardagsrummet och att det kan ha påmint om onanirörelser. Men enligt en av poliserna som blev vittne till händelsen handlade det inte om någon träning med hantlar. 

Mer läsning

Annons