Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

37-åring misstänks ha slagit fru och tre barn

En 37-åring, i Örebro, misstänks ha misshandlat sin hustru och de tre barnen. På julaftonen anmäldes att mannen slagit och hotat hustrun och dottern, som är i tonåren.

Annons

Han misstänks för misshandel av dottern också kvällen innan och de båda sönerna, som är yngre än sin syster, ska ha utsatts vid två andra tillfällen. Mannen är nu åtalad vid Örebro tingsrätt men nekar till allt.

Han anklagas för att ha slagit sin hustru och hotat döda henne. Dottern ska ha blivit slagen och riven och dessutom hotad med kniv. Sönerna åtalas 37-åringen för att ha misshandlat genom slag och sparkar.

Polisen fick på julaftonen larm om att mannen misshandlat sin hustru och dottern. Enligt utredningen utsattes kvinnan för knytnävsslag mot ansiktet och ett kraftigt grepp som orsakade sårskador och svullnader. Samtidigt misstänks mannen ha hotat döda henne. På julaftonen ska han också ha slagit dottern och även rivit henne. Han är också misstänkt för att ha knivhotat henne, på samma sätt ska han ha knivhotat dottern kvällen före julaftonen. De båda sönerna misstänks mannen ha slagit mot bland annat nacken och även sparkat mot olika delar av kroppen.

Vid rättegången ska en polis att vittna om sina iakttagelser då han kom till familjens lägenhet på julaftonen.

Vittnesförhör ska också hållas med två personer som känner familjen och som ska berätta om sina iakttagelser under julaftonen. Åklagarens bevisning består också av rättsintyg och de fotografier som finns på skador.

37-åringen anhölls och häktades efter gripandet i december och är kvar i häktet.

Mer läsning

Annons