Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

38-åring minns inte nattens brutala misshandel

(UPPDATERAD) En 38-åring har anhållits efter att brutalt och oprovocerat ha misshandlat en 25-årig man natten till söndag vid Nikolaikyrkan i Örebro.

Annons

Mannen kom gående längs Kyrkogatan i höjd med Nikolaikyrkan strax innan klockan två när han mötte gärningsmannen. Helt oprovocerat fick 25-åringen två knytnävsslag rakt i ansiktet och föll medvetslös till marken.

- Och när han ligger där så tar gärningsmannen sats och sparkar honom i huvudet, berättar polisens vakthavande befäl Lotta Lindblad.

Offret fördes till USÖ i ambulans. Han hade då återfått medvetandet. Polisen kunde gripa en 38-årig man som nu misstänks för grov misshandel. Mannen är känd av polisen för en repertoar av liknande våldsbrott. Han har ingen relation sedan tidigare till den misshandlade 25-åringen.

Den 38-årige mannen fick sova ruset av sig hos polisen innan det gick att förhöra honom. Efter förhåret, där han uppger att han inte själv minns så mycket av händelserna, har han anhållits av åklagare. Brottet han misstänks för rubriceras som grov misshandel.

Mer läsning

Annons