Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla tiders med nytt fik på Fredsgatan

Alla tiders kaffe är ett nyöppnat kafé på Fredsgatan. Fikastället drivs
av två kaffeälskande 23-åringar.

Annons
Öppnar fik. Max Andersson och Tobias Palm driver fiket Alla tiders kaffe.

Ni öppnade nyligen. Har ni redan märkt att kunderna hittar tillbaka?– Javisst, flera som var här när vi öppnade har redan kommit hit igen. Det finns även de som har varit här varje dag sen vi öppnade, men det är mest kompisar, berättar Max Andersson som driver fiket ihop med Tobias Palm.

Vilken är er målgrupp, vilka hoppas ni ska komma och fika? – Vi vill helst se att både unga och äldre kommer hit och fikar, så vår målgrupp är väldigt bred. Vi hoppas såklart att folk som gillar att fika ska komma hit.

Vad tycker ni är viktigast när man driver en sån här verksamhet?– Oavsett vad man driver för verksamhet så vet vi att det viktigaste är att verkligen ha hjärta för det man gör. Man måste verkligen älska det man håller på med, annars så märker kunderna att det här inte är det man vill göra. Vi båda älskar kaffe, och det märks på oss. Vi är väldigt noga med att prova allt som vi får in.

Känns Fredsgatan som ett bra ställe att ha ett kafé på?– Norrcity känns som ett perfekt ställe att driva ett kafé på, dels för att många liknande ställen har gått dåligt i den här delen av stan, dels för att vi tycker att Norr saknar sånt här.

Hur kom ni på namnet till ert ställe?– Vi drev en blogg innan som hette just Alla tiders kaffe, så vi valde helt enkelt att ta med oss namnet därifrån. Men från början så såg vi en film som heter Rännstensungar, där sprang de runt och sa ”alla tiders”. Alla tiders kaffe kändes helt enkelt som ett schysst namn.

Mer läsning

Annons