Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Almbymordet: Två har häktats

Två män har häktats på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och olaga frihetsberövande. 

Annons
En 40-årig man, här tillsammans med sin försvarare Christer Jonsson, häktades misstänkt för grov misshandel och olaga frihetsberövande.

Se NA-tv från mordplatsen här.

En tredje man har anhållits misstänkt för delaktighet i mordet på en man i Almby. Mannen greps och anhölls under lördagen misstänkt för olaga frihetsberövande och grov misshandel.

Efter det misstänkta mordet i Almby på torsdagskvällen förra veckan greps två män under natten mot fredagen misstänkta för mord: En 41-årig örebroare och 40-årig man skriven i Stockholm.

Under lördagen greps ytterligare en man, en 43-årig örebroare, misstänkt för inblandning i mordet. Mannan greps i centrala Örebro och anhölls vid 19-tiden på lördagen misstänkt för olaga frihetsberövande och grov misshandel. Mannen är känd av polisen sedan tidigare.

Häktningsförhandlingarna inleddes klockan 13:00 i Örebro Tingsrätt och den 40-årige mannen häktades på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och olaga frihetsberövande. 40-åringen nekar till brott. 41-åringen häktades även han på samma grunder men erkände olaga frihetsberövande.

Mer läsning

Annons