Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anita Schulman och Ann Söderlund till Örebro med ny förfestshow

De ska reda ut vad som är förfestens a och o. I vår kommer Anitha Schulman och Ann Söderlund till Örebro med sin föreställning “Förfest med Ann & Anitha – the point of no return".

Annons

Anita Schulman, uppvuxen i Örebro, och Ann Söderlund gör bland annat podden "Lillelördag" ihop och har kört showen "Kvinnorgrisarna".

Den 13 april kommer de till Stora Hotellet i Örebro för att ta ett grepp om förfesten.

Vad är a och o för en lyckad förfest? Vilka är förfestens fem faser? Vilka får komma på förfesten? Vad fyller man glasen med och när måste den sluta för att inte punktera festen? Det är frågor som duon kommer att ta upp.

“Jag är så glad att vi fick ihop våra scheman så att vi kan festa vidare i vår. Temat kan ses som en metafor för oss som generation. Om vi ser förfesten som en metafor för livets ungdom och att efterfesten mest handlar om barn, karriär och 40-årskriser, så inser man ju att det hade varit roligare att stanna kvar och spela ölpong och svepa hotshots”, säger Anitha Schulman i ett pressmeddelande.

"Jag som är lite mer ”seriös” och älskar att rota i den kvinnliga historien tycker att det har varit underbart att få dyka ner i tjejernas partyhistoria och ställa mig frågan, “Hur förfestade vi i grottan liksom och var kaffet 1700-talets kokain?” Jisses! Redan på 1200-talet kan man läsa om “högtidsöl” vid midsommar. Och gemene hen verkar inte ha ändrat sig sen dess. Det viktigaste är fortfarande att festen inte får dö, säger Ann Söderlund"

“Förfest med Ann & Anitha – the point of no return” spelas ute i landet under hela april.

Mer läsning

Annons