Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu ingen gripen efter skottlossning

Polisen söker fortfarande svar efter skottlossningen i Vivalla sent på midsommardagen.

Annons

Den man som ska ha blivit beskjuten i Vivalla sent på kvällen på midsommardagen har fortfarande inte hört av sig till polisen. Någon misstänkt för brottet finns heller inte. Flera vittnen såg vid 21.45-tiden på lördagen hur en man jagade en annan man och sköt mot honom mellan Lyrikgatan och Krönikegatan.

– Vi jobbar på, men det finns inget nytt att rapportera. Vi fortsätter höra vittnen och knacka dörr, säger Mikael Nyqvist, chef vid länskriminalpolisen.

Vissa fynd har säkrats efter skjutningen . Men exakt vad polisen har anträffat vill Mikael Nyqvist inte kommentera. Mycket tyder dock på att det var ett riktigt skjutvapen som användes vid gärningen, säger Nyqvist. Några blodspår har dock inte påträffats.

Utan någon målsägande är det svårt för polisen att utreda ärendet som rubriceras som försök till mord. Det kan finnas flera orsaker till att den person som ska ha blivit beskjuten inte har hört av sig till polisen.

– Kanske har han varit delaktig i något. Vi vet ju inte om det har varit ömsesidigt eller om han bara inte vill höra av sig till polisen, säger Mikael Nyqvist.

I november förra året träffades en kvinna av splitter från ett pistolskott i ett trapphus i Vivalla. Den utredningen lades sedan ner eftersom någon gärningsman inte kunde ringas in.

Vet du mer om händelsen? Tipsa NA via SMS/MMS till 72019 eller mejla [email protected]

Mer läsning

Annons