Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barn till kidnappsansvarig kidnappat

Dottern till chefen för Colombias nationella skyddsenhet, som ha ansvar för att motverka kidnappningar och mord i landet, har släppts efter att ha varit kidnappad sedan i torsdags.Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

LOKALT

Bilbrand på Tornfalksgatan

En bil utsattes i natt för en brand på Tornfalksgatan i Oxhagen. Bilen ska ha blivit utbränd invändigt.

Det var vid 01.50-tiden på natten mot söndagen som bilbranden larmades in till SOS. Polisenmisstänker att en ruta krossats på bilen, sedan ska någon ha kastat in ett brinnande föremål.

SVERIGE

Åtta häktade för rån mot pantbank

De åtta män som misstänks vara inblandade i rånet mot en pantbank i Västerås har häktats, rapporterar flera medier.

En av de misstänkta rånarna ville skjuta upp häktningsförhandlingen eftersom han inte kunnat förbereda sig. Han anser att polisen hållit honom vaken i två dygn genom att spela musik oavbrutet i arrestlokalen.

VÄRLDEN

Migranter räddade i Medelhavet

Örlogsfartyg från Tyskland, Frankrike och Italien har tillsammans med italienska kustbevakningen räddat över 2 000 migranter utanför Libyens kust, enligt den Maltabaserade organisationen Migrant Offshore Aid Station (MOAS).

Barn till kidnappsansvarig kidnappat

Dottern till chefen för Colombias nationella skyddsenhet, som ha ansvar för att motverka kidnappningar och mord i landet, har släppts efter att ha varit kidnappad sedan i torsdags. Det meddelar landets president Juan Manuel Santos.(TT)

Mer läsning

Annons