Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bildspecial: Vi somfirade i Wadköping

Hallå! Var är allt folk!? Örebros gator låg tomma denna solvarma midsommarafton, men i Wadköping fann vi trängsel och gemenskap.

Annons

Vi passade på att fråga folk om hur det blir med blommor under kudden, favoritsånger och varför de åkte just till Wadköping.

Männsikorna och svaren hittar du genom att klicka på bilden till höger.

Kenth Philipson, 36 år, och Kathrin Wiberg, 28 år, Örebro.– Nä, skulle inte tro det. Är lite för bakis för att dansa, har liksom ingen kondition i dag. Körde desto hårdare i går.
Annette Mattsson, 33 år, med dottern Signe Östlund, 2 år, Örebro.– Signe gillar prästkragar, och jag tycker om liljekonvaljer. Vi plockade blommor nere i Oset i går kväll, och så gjorde vi våra kransar i morse.
Lars Nilsson, 75 år, med hunden Rocky, 4 år, Örebro.– Det var nära helt enkelt, och så är det lätt att parkera. Rocky bryr sig inte om att det är mycket folk, men han gillar inte andra hundar. Därför vill jag inte släppa ner honom.
Systrarna Nora, Anna och Maja Rosendahl, 10, 12 och 14 år, Garphyttan.– Köttbullar och ägghalvor. Det ska vi äta i kväll, men först ska vi hjälpa pappa att dela ut bullar och saft till alla barn här i Wadköping.
Frida Henriksson, snart 17 år, och Kajsa Ernestam, 17 år, Örebro:– ”Små grodorna”! Det är nog den enda vi kan utantill.
Mikael och Therese Rixon, 38 och 30 år, Örebro.– Nä, för vi är ju redan gifta! Vi hade ett westernbröllop för fyra år sedan på Jultorp ransch. Vi träffades genom en kompis, så det var inte genom en dröm.
Jonny Eriksson, 28 år, och Therese Henriksson, 24 år, med barnen Elias, Felicia och Oliwer, snart 1 ½, 3 och 4 ½ år, Örebro.– Vi vuxna gillar julafton, men Oliwer tycker annorlunda, eller hur?– Ja, jag gillar påsk! För jag gillar att pyssla och få påskägg med godis.
Lynn Chen Jonsson, 38 år, med barnen Isabella, fem månader, samt Cecilia, snart 4 år, Örebro.– Allt! Vädret, naturen, blommorna ... Jag är ursprungligen från Kina, och älskar verkligen den svenska sommaren. Men snart flyttar hela familjen till Kina för ett tag eftersom vi vill att barnen ska lära sig kinesiska ordentligt.

Mer läsning

Annons