Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bröllopsstress förTheo från Örebro

Theo Lundberg, utflugen örebroare som just nu jobbar på en restaurang i London och upplever en stressig tillvaro inför bröllopet mellan Kate Middleton och prins William.

Annons

Vad händer på ditt jobb i London i dag?

– London har bröllopsfeber, det är helt galet. Jag jobbar på gastropuben Sands End, och vi stänger av hela gatan och plockar ut bord och stolar och ställer till med en rejäl barbeque. Vi ska grilla massor av hamburgare och annat kött och hoppas att folk kommer hit och trivs.

– Det blir en rejäl fest, helt enkelt.

Hur märks bröllopet i London?

– Det är otroligt mycket turister och jag har hört att hotellrum och bed and breakfast-ställen är helt slut. Det ska visst inte finnas en enda liten skrubb att hyra.

– Det hänger vimplar och flaggor över hela stan. Union Jack i bakgrunden och Kate och Williams ansikten i förgrunden.

– Varenda tidning har bilagor och dvd-boxar med extramaterial om kungligheterna och det finns hur mycket souvenirer som helst att köpa.

– I Hyde park har man satt upp gigantiska bildskärmar så att folk ska kunna följa kortegen på skärmarna. Blommor och annat pynt har jag inte sett så mycket av men det kommer säkert också.

– Enda problemet just nu är vädret – det ska bli regn!

Kommer kortegen förbi där du jobbar?

– Nä, det tror jag inte. Jag hinner nog inte att göra något annat än se det på tv, annars får jag ta mig till Hyde park, för där ska de åka förbi och vinka.

Mer läsning

Annons