Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De hoppas vinna miljonen

Under tisdagskvällen kliver författaren Sören Olsson och Axel Isaksson upp i heta stolen i Postkodmiljonären. Svarar de rätt på 15 frågor vinner de en miljon.

Annons
Hoppas på en miljon. Svarar Sören Olsson och Axel Isaksson rätt på 15 frågor vinner de en miljon kronor, pengar som går till Riksförbundet för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning.

– Fast pengarna går inte till oss om vi vinner.

Sören Olsson är inte särskilt nervös inför kvällens frågesport i TV-rutan. Och egentligen är han inte jätteroad av att ställa upp i sådana här sammanhang.

– Fast jag gör det för att pengarna går till en bra sak, det vill säga till Riksförbundet för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning. Mitt hjärta klappar för den verksamheten.

– Jag har själv en som med Downs syndrom så jag vet att de behöver mer pengar. Fast vi har ju inte vunnit några pengar än, säger Sören Olsson. Vi får se hur det går.

Men är du en frågesportsmänniska?

– Nej, egentligen inte. I alla fall inte i TV. Jag är över huvud taget inte så mycket för det där ned att vara TV-kändis.

–Fast av vad jag förstått så är inte de första frågorna så där jättesvåra. Men de lär bli värre. Men jag litar på att Axel fixar svaren, säger Sören Olsson med ett skratt.

Kvällens avsnitt med Sören och Axel är det första i en serie av tre.

– Ja, så vi återkommer i rutan.

Då får vi önska lycka till.

– Tack, det kan nog behövas.

Mer läsning

Annons